Energie

Complexul Energetic Oltenia: Vom adopta măsurile necesare pentru ca transferul contribuţiilor să nu afecteze în mod negativ veniturile pro­priilor angajaţi

Complexul Energetic Oltenia: Vom adopta măsurile...

Autor: Simona Tatu

15.12.2017, 10:59 308

Complexul Energetic Oltenia va majora anul viitor salariile brute ale tuturor angajaţilor cu valoarea contribuţiilor şi va lua măsurile necesare pentru ca transferul contribuţiilor de la angajator la angajat să nu afecteze negativ veniturile salariaţilor.

„CE Oltenia va adopta măsurile necesare pentru a nu afecta în mod negativ veniturile pro­priilor angajaţi. Prin transferarea contribu­ţi­ilor de la angajator la angajaţi, evident că salariul brut de bază al tuturor angajaţilor va fi majorat cu valoarea contribuţiilor“, a spus Sorin Boza, directorul Complexului Energetic Oltenia.

Deşi a trecut mai bine de o lună de când, prin ordonanţă de guvern, taxele sociale au fost transferate în totalitate din sarcina angaja­to­rului în cea a angajatului, mii de salariaţi încă nu ştiu ce salarii vor avea începând cu 1 ianuarie 2018.

Potrivit consultanţilor fiscali, există mai multe soluţii pentru a menţine nivelul net al angajatului, respectiv acordarea de bonusuri, majorarea brutului sau încheierea unor acte adiţionale pe perioadă determinată. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO