Energie

Creşterea numărului de comenzi a dublat vânzările Elsaco Botoşani

Grupul Elsaco este deţinut de Valeriu Iftime (40%), Ovidiu Jitaru, Doru Popa şi Petru Parfenov (fiecare cu 20%).

Grupul Elsaco este deţinut de Valeriu Iftime (40%), Ovidiu Jitaru, Doru Popa şi Petru Parfenov (fiecare cu 20%).

Autor: Carol Dan

05.08.2015, 00:05 471
Cifra de afaceri a companiei botoşănene Elsaco Electronic SRL, din grupul de firme Elsaco controlat de antreprenori români, a crescut în primul semestru de peste două ori, ajungând la 111,5 mil. lei (25 mil. euro), mai ales ca urmare a câştigării de noi con­tracte mari.
 
„Creşterea poate fi explicată prin creş­terea numărului de comenzi şi contracte şi, mai ales, a valorii acestora“, spun repre­zen­tanţii Elsaco. Elsaco Electronic are 363 de angajaţi şi este cea mai importantă firmă din grup, cu o pondere în cifa de afaceri totală a gru­pului de aproape 90%, potrivit datelor companiei.
 
În primul semestru al anului 2014 com­pa­nia a raportat o cifră de afaceri de 52,6 mil. lei şi un profit brut de 0,2 mil. lei. Noile con­tracte au propulsat în intervalul ia­nuarie-iunie 2015 profitul brut al companiei la 4,4 mil. lei.  Câştigul din primele şase luni ale acestui an este dublu faţă de cel înre­gis­trat pentru întreg anul trecut (2,2 mil. lei).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO