Curios să vezi amplasarea parcurilor eoliene? În Dobrogea nu mai este loc să arunci un ac de proiectele de "mori de vânt"

 Curios să vezi amplasarea parcurilor eoliene? În Dobrogea nu mai este loc să arunci un ac de proiectele de

Curios să vezi amplasarea parcurilor eoliene? În Dobrogea nu mai este loc să arunci un ac de proiectele de "mori de vânt"

  •  Curios să vezi amplasarea parcurilor eoliene? În Dobrogea nu mai este loc să arunci un ac de proiectele de
Comentarii (2):
marin - 19 aprilie 2012, 09:25

Este si normal atata timp cat VARTELNITILE astea se invart s-au nu noi platim si asa zisii INVESTITORI isi incaseaza banii cu varf si indesat.

Dann - 19 aprilie 2012, 08:13

As vrea sa stiu eficienta reala a acestor eoliene? Sistemul energetic national este un sistem stabil. El este acoperit, in orice moment, fata de variatiile de putere din sistem. Daca nu se injecteaza in sistem nimic de la aceste eoliene trebuie acoperita lipsa de putere utilizind alte resurse. Mai precis pornind grupurile de rezerva hidro si termo. Deci costuri mai mari de exploatare!! Deci unde este eficienta? Unde este economia? De fapt a aparut la plata "cogenerarea" !....

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide