ZF Power Summit 2014, ziua a doua

Daniela Lulache, Nuclearelectrica: Trebuie să ţinem cont de consumul de energie de peste zece ani atunci când ne gândim la reactoarele 3 şi 4

26 feb 2014 Autor: Andrei Cîrchelan

Foto: Silviu Matei

Construcţia reactoarelor 3 şi 4 ale centralei nucleare de la Cernavodă trebuie să ţină cont de estimările privind consumul de energie de peste zece ani, este nevoie de o abordare pe termen lung, a declarat Daniela Lulache directurul general al Nuclearelectrica, prezentă la ZF Power Summit 2014.

“Nu putem să gândim construcţia a două reactoare prin perspectiva a consumului de astăzi. Noi discutăm pe termen lung, o abordare strategică. Întrebarea este cum va arăta consumul în România peste 10 ani”, a spus Lulache.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
reactoare
, nuclearelectrica
, constructie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide