De ce să avem energie ieftină când poate să fie scumpă? Preţul energiei electrice din România a ajuns al doilea cel mai mare din regiune

5 oct 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

România a avut în intervalul aprilie-iunie al doilea cel mai mare preţ la energie electrică din regiunea Eu­ropei Centrale şi de Est, cu o medie de 41 euro/MWh.
 
Doar Ungaria a de­păşit România, cu o va­loare de 42,1 euro/MWh, potrivit da­telor pu­bli­ca­te de Eurostat. Media euro­peană a fost de 37 eu­ro/MWh, cu 20% mai mare decât aceeaşi perioadă a anului trecut.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.10.2017

 
Cuvinte cheie:
energie electrica
, romania
, crestere
, regiune
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide