Energie

E.ON lansează furnizorul de energie digital

E.ON lansează furnizorul de energie digital

Autor: Departamentul Economic

01.11.2017, 11:50 312

E.ON Flash propune pachete de gaze şi electricitate personalizate în funcţie de comportamentul de consum al clienţilor. Contractele pentru aceste pachete se încheie pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului, iar unul dintre avantajele de care va beneficia cel care doreşte să opteze pentru noul furnizor este acela că formalităţile de contractare se derulează exclusiv online, evitând astfel cozile şi hârtiile, arată un cmunicat al companiei.

,,Abordarea digitală pe care o propune E.ON Flash este răspunsul nostru pentru cei care îşi doresc o abordare mult mai flexibilă şi rapidă pentru schimbarea furnizorului. În acest fel ne aliniem şi practicilor europene din domeniu, E.ON Flash marcând astfel o premieră în România pe piaţa de energie”, a declarat Frank Hajdinjak, directorul general E.ON Romania.

E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat foste societăţi de stat din domeniul gazelor naturale şi energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON operează o reţea de distribuţie a gazelor naturale de peste 21.650 km, respectiv o reţea de distribuţie a energiei electrice de peste 81.500 de kilometri şi desfăşoară activităţi în 20 de judeţe situate în jumătatea de Nord a ţării, având circa 3,1 milioane de clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO