Energie

Electrica mai are două săptămâni să-şi găsească un CEO. Un director din cadrul E.ON, noul intrat pe lista posibililor şefi

Electrica mai are două săptămâni să-şi găsească...

Autor: Roxana Petrescu

16.08.2016, 00:06 653
Până la finalul acestei luni, Electrica, cel mai puternic jucător din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie electrică, ar trebui să-şi găsească un şef nou după ce la mijlocul lunii martie fostul director general Ioan Roşca a fost debarcat de la vârful companiei înainte de încheierea mandatului.
 
Potrivit informaţiilor disponibile, pe lista posibililor candidaţi a mai apărut un nume, cel al lui Cătălin Stancu, director de strategie şi business development în cadrul E.ON România, un business de peste un miliard de euro axat pe distribuţia şi furnizarea de energie şi gaze naturale.
 
Stancu a declarat că până în acest moment nu a primit o ofertă concretă din partea Electrica, compania în care statul este în continuare cel mai important acţionar. De altfel, Stancu a mai făcut parte din managementul Electrica, el fiind în 2009, anul în care a decis să accepte oferta nemţilor de la E.ON, director de afaceri corporatiste în cadrul companiei care are o bază de 3,6 milioane de consumatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO