Energie

Electroglobal Cluj extinde cu 20% capacitatea fabricii de echipamente electrice din Cluj

Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Autor: Laurentiu Cotu

07.04.2016, 00:05 570
Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electro­global Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Ioan Ciorba şi Maksay Csaba, are în plan pentru acest an extinderea cu 20% a capacităţii de producţie, dar şi creşterea numărului de angajaţi în departamentele de vânzări, tehnic şi producţie.
 
Electroglobal furnizează apa­ra­taj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvenţă, automate progra­mabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii. Compania colaborează cu clienţi din sectorul materialelor de construcţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, pre­cum integratorii de sistem şi instalatori.
 
„Estimăm extinderea cu aproxi­mativ 20% a capacităţii de pro­ducţie, ţinând cont de proiec­tele în derulare care se vor finaliza în acest an. Intenţionăm să mărim echipa de angajaţi şi căutăm atât specialişti cu experienţă în do­meniu, cât şi proaspăt absolvenţi de studii superioare“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO