Energie

Electromagnetica vede exporturi în creştere cu 10% în acest an, până la 4,5 milioane de euro

Electromagnetica vede exporturi în creştere cu 10% în...

Autor: Radu Bostan

25.10.2013, 00:06 235
Electromagnetica Bucureşti (ELMA), companie cu activităţi în pro­ducţia de echipamente pentru industria energetică, se aşteaptă ca vânzările pe pieţele externe să crească cu 10% în acest an, la circa 4,5 milioane de euro.
 
„Exporturile cresc în continuare ca valoare, cu cel puţin 10% faţă de 2012“, a spus Eugen Scheuşan, directorul ge­neral al companiei. Anul trecut, livră­rile la export au totalizat 18 milioane de lei (circa 4 milioane de euro).
 
În străinătate, Electromagnetica vinde echipamente precum întreru­pă­toa­rele automate şi corpurile de ilu­minat cu LED, dar activează şi ca furnizor de piese pentru industria de automobile. Segmentul LED este cel de la care compania are cele mai mari aşteptări de creştere în viitor, vânzările acestor echipamente urmând să crească anul acesta la 6 milioane de euro, de la 1,5 milioane de euro în anul 2011, când au fost lansate pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO