EnergoBit Cluj: Am ajuns la 85 mil. euro. Vrem o poziţie importantă în Europa Centrală şi de Est

4 mar 2016 Autor: Roxana Petrescu

Vezi galeria foto Carmen Neagu, CEO EnergoBit: „Avem în vedere atât proiecte punctuale, cât şi dezvoltarea unei prezenţe constante în principal în ţări din Europa de Est, dar şi Asia Centrala şi Orientul Mijlociu şi, în perspectivă, Africa de Nord. Domeniile de activitate vizate sunt cele de transport şi distribuţie, cel de generare de energie, unde experienţa dobândită în proiectele de energie regenerabilă în care am fost implicaţi considerăm că reprezintă un important atu pentru companie“

Carmen Neagu, care a preluat din februarie conducerea firmei deţinute de un fond de investiţii polonez, şi-a stabilit obiectivele.

Carmen Neagu, executivul care a preluat de la începutul lunii februarie funcţia de director general executiv (CEO) al EnergoBit, spune că vrea să transforme grupul bazat pe furnizarea de servicii şi echipamente pentru industria energetică într-un jucător important în regiunea Europei Centrale şi de Est. Anul trecut compania clujeană a terminat cu un business de 85 mil. euro, exportul fiind doar una dintre activităţile pe care se bazează creşterea EnergoBit pe termen mediu.

„Acceptarea funcţiei de CEO al EnergoBit a fost o decizie im­por­tantă, atent cântărită. Am considerat aceas­tă po­zi­ţie ca fiind o nouă provocare pentru mine, iar alegerea mea a fost susţinută în primul rând de faptul că ştiam capabilităţile com­paniei şi de po­tenţialul de dezvoltare“, spune Carmen Neagu, care de la 1 februarie, anul acesta, a pre­luat conducerea companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.03.2016

 
Cuvinte cheie:
EnergoBit
, europa centrala
, europa centrala si de est
, cluj
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide