Energie

Florentina Totth, Schneider Electric: Este un an plin de oportunităţi. Se va atinge un record absolut al suprafeţei de birouri livrată

Florentina Totth, vicepreşedinte pe relaţia cu clienţii strategici pentru operaţiunile Schneider din Europa, fost preşedinte al Schneider Electric România şi Republica Moldova:

În 2016 se preconizează că vor fi daţi în folosinţă 240.000 de metri pătraţi de clădiri industriale, cu 40% mai mult decât în 2015. Pe segmentul de birouri, în 2016 se estimează încheierea unor investiţii de peste 800 milioane de euro, peste 400.000 de metri pătraţi, ceea ce este un record absolut, cu 10% peste precedentul record din 2009. Este o piaţă care oferă oportunităţi de creştere pe care noi suntem aici să le abordăm coerent.

Florentina Totth, vicepreşedinte pe relaţia cu clienţii strategici pentru operaţiunile Schneider din Europa, fost preşedinte al Schneider Electric România şi Republica Moldova: În 2016 se preconizează că vor fi daţi în folosinţă 240.000 de metri pătraţi de clădiri industriale, cu 40% mai mult decât în 2015. Pe segmentul de birouri, în 2016 se estimează încheierea unor investiţii de peste 800 milioane de euro, peste 400.000 de metri pătraţi, ceea ce este un record absolut, cu 10% peste precedentul record din 2009. Este o piaţă care oferă oportunităţi de creştere pe care noi suntem aici să le abordăm coerent.

Autor: Roxana Petrescu

17.03.2016, 00:05 622
Anul 2016 va fi unul plin de oportu­nităţi pentru companiile care livrează produse şi soluţii pentru managementul energiei în contextul în care se estimează finalizarea unor proiecte de birouri în valoare de peste 800 de milioane de euro, record absolut, iar pe termen lung tendinţe precum transportul electric vor crea noi vectori de creştere pentru jucătorii de profil, crede Florentina Totth, fostul preşedinte al Schneider Electric România şi Republica Moldova.
 
Florentina Totth a preluat la înce­putul acestei luni funcţia de vicepre­şedinte pe relaţia cu clienţii strategici pentru operaţiunile Schneider din Europa. În România, grupul francez are un business de circa 53 de milioane de euro, potrivit celor mai recente informaţii disponibile la Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO