Energie

În Bucureşti apar 6 staţii electrice Petrom-Electrica. „În zece ani, mobilitatea se va baza tot pe petrol, dar ne completăm serviciile“

Ramiro Angelescu, director de coordonare vânzări în cadrul Electrica:

„Este un proiect pilot prin care noi ne dorim să validăm acest model. Până la finalul acestui an toate staţiile vor fi funcţionale, durata de avizare pe unitate fiind între 3 şi 5 luni de zile”

Ramiro Angelescu, director de coordonare vânzări în cadrul Electrica: „Este un proiect pilot prin care noi ne dorim să validăm acest model. Până la finalul acestui an toate staţiile vor fi funcţionale, durata de avizare pe unitate fiind între 3 şi 5 luni de zile”

Autor: Roxana Petrescu

13.01.2017, 00:05 361

Petrom devine prima companie petrolieră locală care intră în zona mobilităţii electrice în baza unui parteneriat cu Electrica. Petrolistul spune însă că mişcarea vine doar să completeze portofoliul de servicii din staţii, având încredere că mobilitatea va fi alimentată în următorul deceniu tot de benzină şi motorină.

„Noi analizăm tendinţele mondiale din domeniul energiei. Credem că şi în următorul deceniu mobilitatea se va baza pe hidrocarburi, dar în acest moment noi ne completăm portofoliul de servicii”, a spus Adrian Nicolaescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

Ieri, cele două companii, Petrom şi Electrica, au deschis prima staţie de încărcare rapidă a maşinilor electrice din reţeaua OMV Petrom, în urma unei investiţii de 30.000 de euro realizat în unitatea OMV Aerogării din Bucureşti.

Până la finalul acestui an, cele două companii spun că vor deschide 6 astfel de puncte de alimentare, două dintre acestea urmând să fie amplasate chiar lângă sediile centrale ale celor două firme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO