Energie

Încă un salariu din Petrom a ieşit la iveală: şefa pe energie a companiei, actual secretar de stat în Ministerul Energiei, avea 6.600 euro/lună

Corina Popescu a părăsit Petrom la finalul anului trecut, devenind secretar de stat în Ministerul Energiei

Corina Popescu a părăsit Petrom la finalul anului trecut, devenind secretar de stat în Ministerul Energiei

Autor: Roxana Petrescu

14.07.2016, 00:08 4196

Corina Popescu are o experienţă de peste 25 de ani în domeniul energetic, fiind considerată unul dintre cei mai buni specialişti din sector.

Corina Popescu, cea care la finalul anului trecut a preluat funcţia de secretar de stat în Ministerul Energiei, a încasat în 2015 circa 354.000 de lei, aproape 6.650 de euro pe lună, din funcţia de şef al depar­tamentului de Power Assets din cadrul Petrom, singurul producător local de petrol şi gaze, suma fiind completată şi de veniturile din activitatea de trading.

Corina Popescu a părăsit Pe­trom la finalul anului trecut, de­venind secretar de stat în Ministerul Energiei. Potrivit informaţiilor pu­blicate pe site-ul instituţiei, ea a ocu­pat funcţia de şef al depar­ta­men­tului de Power Assets din Petrom în perioada august-decembrie 2015. Anterior, în perioada februarie 2011-iulie 2015, Corina Popescu a fost directorul sucursalei din Bu­cu­reşti a OMV Trading, braţul de co­merţ cu energie al austriecilor de la OMV, acţionarul majoritar al Pe­trom. Corina Popescu are o expe­rienţă de peste 25 de ani în domeniul ener­getic, fiind considerată unul din­tre cei mai buni specialişti din sector.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO