Lars Hoglund, MOL: „Scanăm permanent piaţa pentru potenţiale achiziţii. Avem resurse şi urmărim să achiziţionăm terenuri pentru staţii de la zero“

24 aug 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

MOL România, filiala locală a grupului petrolier ungar MOL, are în vedere expansiunea pe piaţa locală prin achiziţii, dar şi prin dezvoltarea de staţii de la zero.
 
„Scanăm permanent piaţa pentru potenţiale achiziţii. Avem resursele necesare şi urmărim să achiziţionăm terenuri pentru staţii greenfield (dezvoltate de la zero - n. red.). Depinde de oportunităţile pieţei“, a spus Lars Hoglund, senior vice president al diviziei de retail în cadrul grupului petrolier ungar MOL.
 
MOL România este al patrulea jucător din retailul de carburanţi, cu afaceri de 4,7 mld. lei pe piaţa locală. Compania a ajuns la 208 benzinării pe teritoriul României şi are planificate investiţii de peste 10 milioane de euro anul acesta. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.08.2017

 
Cuvinte cheie:
MOL
, piata
, achizitii
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide