Energie

Mihai Darie renunţă la mandatul de director financiar al Nuclearelectrica

Sursă:BVB
15.12.2017, 19:01 434

Mihai Darie, a anunţat astăzi boardul Nuclearelectrica că renunţă la mandatul de director financiar începând cu 3 ianuarie, deşi mai avea o lună până la expirarea mandatului primit în 2014.

Consiliul de Administraţie al companiei spune că în perioada următoare va acoperi această poziţie până la completarea procesului de selecţie în conformitate cu Ordonanţa 109, care reglementează managementul privat la stat şi modul de selecţie al directorilor.

Nuclearelectrica îi mulţumeşte lui Mihai Darie pentru cei patru ani de mandat şi atingerea ţintelor de performanţă.

Mihai Darie a făcut echipă cu Daniela Lulache, fostul CEO. Din toamnă poziţia de CEO interimar al uneia dintre cele mai mari companii de stat este ocupată de Cosmin Ghiţă, fost consilier pe energie al premierilor Sorin Grindeanu şi Sorin Tudose.

Acţiunile Nuclearelectrica au avut una dintre cele mai bune performanţe la bursă în acest an, reuşind să mai recupereze din scăderera înregistrată după listare.

Nuclearelectrica a închis şedinţa bursieră de vineri la un preţ de 7,05 lei/acţiune, ceea ce rezultă o capitalizare bursieră de 2,125 mld. lei (460 mil. euro). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO