Energie

​Neil Anthony Morgan, membru al directoratului OMV Petrom: Sper că barilul de 100 de dolari nu va fi istorie pentru următorii 5 ani

​Neil Anthony Morgan, membru al directoratului OMV...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.02.2016, 12:22 989

OMV Petrom se uită la noi oportunităţi în ţară, pentru a-şi eficientiza activitatea, şi are în plan potenţiale investiţii pentru noi rafinăria de la Petrobrazi, spune Neil Anthony Morgan, membru al directoratului OMV Petrom, responsabil cu activitatea downstream oil.

Sper că barilul de 100 de dolari nu va fi istorie pentru următorii 5 ani”, a adăugat Neil Anthony Morgan, la evenimentul ZF Power Summit, care reuneşte cei mai mari jucători din energie.

Alte declaraţii ale lui Neil Anthony Morgan:

Noi am stabilit bugetul pentru acest an la o medie de 40 de dolari pentru barilul de petrol. În acest moment, preţul barilului este de aproape 30 de dolari.

Predictibilitatea este cheia. Când faci investiţii de zeci de miliarde, trebuie să ştii că eşti într-un regim stabil.

Trebuie să ştim că putem produce hidrocarburile şi moleculele. Trebuie să cunoaştem normele pieţei.

Anul trecut am deschis 8 staţii pe autostradă. Avem un model foarte integrat în procesul rafinăriilor, atât în piaţa din România, cât şi în regiunile înconjurătoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO