Nobel Oil ar putea deschide în acest an până la 8 benzinării

19 ian 2016 Autor: Roxana Petrescu

Nobel Oil, cel mai nou brand de benzinării care şi-a propus să se dezvolte pe piaţa din România, crede că anul acesta ar putea deschide între 3 şi 8 staţii, investiţia pe unitate fiind de circa un milion de euro. Compania deja are o unitate în Iaşi, de la finalul anului trecut, şi lucrează la deschiderea unei noi staţii în Constanţa.
 
„În acest moment este vorba despre o benzinărie şi încă trei în stadiu de proiect. În ceea ce priveşte investiţiile făcute de Nobel Oil în România până acum, discutăm despre aproximativ 5 milioane de dolari. Investiţia este determinată de modul în care evoluează afacerea. În 2016 intenţionăm să deschidem între 3 şi 8 noi benzinării. Bugetul necesar pentru o benzinărie este de circa 1 milion de euro. Oraşele vizate sunt Cluj, Timişoara şi Bucureşti, staţia din Constanţa fiind deja în construcţie“, spun reprezentanţii Nobel Oil.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.01.2016

 
Cuvinte cheie:
deschidere
, nobel
, benzinarii
, bucuresti
, benzinarie
, autorizatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide