Nobel Oil, mezinul pieţei petroliere, aduce bani pentru o nouă benzinărie

6 ian 2016 Autor: Roxana Petrescu

Nobel Oil, cel mai nou nume din piaţa carburanţilor, un domeniu evaluat de ZF la circa 10 mld. euro şi în care sunt active peste 2.000 de benzinării, a realizat la finalul anului trecut o nouă majorare de capital, în valoare de 4 milioane de lei (circa un milion de euro), după cum arată datele de la Registrul Comerţului.
 
Banii, care au fost aduşi în noiembrie 2015, ar putea susţine construcţia unei benzinării. Aceasta este cea de-a doua majorare de capital pe care Nobel Oil o face în contextul în care compania a mai adus 7,9 milioane de lei (circa 1,8 milioane de euro) în septembrie anul trecut. Brandul a devenit deja activ după ce a deschis la finalul lui 2015 prima benzinărie din România, la Iaşi.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.01.2016

 
Cuvinte cheie:
Nobel Oil
, piata
, benzinarii
, majorare capital
, carburanti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide