Petrom va plăti 200 de milioane de euro pentru a fora cu 100 de sonde la un zăcământ vechi

22 mai 2014 Autor: Radu Bostan

OMV Petrom (SNP), cel mai mare producător de ţiţei din ţară, va cheltui până la 200 de milioane de euro pentru foraje la un zăcământ vechi din ju­deţul Galaţi pe care compania doreşte să-l re­dez­volte pentru a creşte gradul de recu­pe­rare a resurselor.
 
WikiZF: Profilul companiei OMV Petrom
 
Petrom caută un contractor care să foreze până la 100 de sonde noi pe terenul petrolier In­dependenţa, situat la 20 de kilometri de mu­ni­cipiul Galaţi, potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Valoarea contractului-cadru scos la lici­taţie de compania petrolieră este cuprinsă între 13 mil. euro, în cazul în care s-ar fora doar cu nouă sonde, şi 205 milioane de euro pentru lucrările asociate forajului a 100 de sonde.
 
Data-limită până la care Petrom va primi cereri de participare este 14 iulie 2014.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.05.2014

 
Cuvinte cheie:
petrom
, zacamant
, plati
, companie
, omv petrom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide