Energie

Premierul a numit la conducerea Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare un şef de serviciu dispecer de la Electrica

Premierul a numit la conducerea Comisiei Naţionale...

Autor: Alina Oprea

07.08.2015, 17:58 1551

Din septembrie 2004 până în iulie 2015, Petre a avut funcţia de şef serviciu dispecer DED Brăila, filiala de distribuţie a energiei electrice ELECTRICA Distribuţie Muntenia Nord. Responsabilităţile acestuia au vizat coordonarea activităţii de dispecer şi, din punct de vedere tehnic, a proiectelor finanţate cu fonduri UE.

Gabril Petre are 54 de ani, este de profesie inginer şi deţine o diplomă de master în management.

El îl înlocuieşte la CNCAN, din funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat, pe Constantin Popescu, eliberat la cerere din această poziţie la mijlocul lunii iulie.

Popescu (65 de ani) fusese numit preşedinte al CNCAN în august 2012, promovat la acea dată din postul de consilier în cadrul instituţiei.

CNCAN este în coordonarea Guvernului şi reprezintă autoritatea naţională în domeniul reglementării, autorizării şi controlului activităţilor nucleare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO