Energie

​Remus Hirceagă, CEO Ţiriac Energy: Dacă oamenii vor să facă cumpărături în retail sau la un mall, trebuie să poată să şi alimenteze

​Remus Hirceagă, CEO Ţiriac Energy: Dacă oamenii vor...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.02.2016, 11:17 1359

România duce lipsă de benzinării, cu un număr de 2.000 de staţii la nivel naţional, spune Remus Hirceagă, CEO Ţiriac Energy, speaker în cadrul evenimentului ZF Power Summit.

„În România ducem lipsă de benzinării. La noi sunt vreo 2.000 de benzinării, în Germania sunt vreo 17.000, iar în Italia – 21.000. Dacă oamenii vor să facă cumpărături în retail sau la un mall, trebuie să poată să şi alimenteze”, a subliniat Hirceagă.

Alte declaraţii făcute de Remus Hirceagă:

Noi am pornit cu un parc fotovoltaic la Ploieşti. Ne-am uitat ce putem face şi, petrolul fiind relativ accesibil, am zis să mergem în piaţa de petrol, mai ales că exista şi know-how-ul. Este foarte greu să te diferenţiezi, dar cred că noi am găsit calea. Firma are rezultate bune, inclusiv profit.

Noi vrem să creăm un sistem do it yourself, unde poţi plăti cu cardul sau cash, în zona de retail. Benzinăriile se adresează tuturor persoanelor, business to business sau business to customer. Considerăm că vom juca un rol foarte important pe partea de nişă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO