Schimbare la MOL România. Cristian Ungureanu a plecat din companie după numai doi ani. Noul CFO a lucrat în retail şi în cadrul gigantului GE

21 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

MOL România, filiala locală a grupului pe­tro­lier ungar MOL, al treilea cel mai puternic jucător din piaţa petrolieră locală, l-a numit în funcţia de CFO pe Zoltan Laszlo Magyar, în vârstă de 41 de ani. Zoltan Magyar îl înlo­cuieşte pe Cristian Ungureanu, care, potrivit com­paniei, a decis să urmeze alte oportu­ni­tăţi de carieră. Ungureanu a fost CFO al MOL din 2015, potrivit profilului de pe reţeaua de socializare de bu­siness LinkedIn.

Zoltan Laszlo Magyar a ocupat mai multe poziţii în cadrul MOL Kalegran Ltd., o subsidiară a grupului un­gar specializată în activi­tăţi de explorare şi pro­duc­ţie în regiunea auto­no­mă Kurdis­tanul ira­kian.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Cuvinte cheie:
mol
, companie
, schimbare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide