Energie

Şeful Enel pleacă din România pentru a conduce un business de patru ori mai mic

Toni Volpe a stat mai puţin de doi ani la conducerea operaţiunilor locale ale Enel

Toni Volpe a stat mai puţin de doi ani la conducerea operaţiunilor locale ale Enel

Autor: Roxana Petrescu

05.02.2016, 00:06 716
Toni Volpe, executivul adus de Enel în România în primăvara anului 2014 pentru a conduce operaţiunile locale ale grupului de utilităţi, îşi depune mandatul şi revine în Italia.
 
Italienii de la Enel, un business de aproape un miliard de euro care asigură distribuţia şi furnizarea de energie în trei regiuni ale României, Banat, Dobrogea şi Muntenia Sud, vor avea de la finalul acestei luni un nou şef pentru operaţiunile locale în persoana lui Georgios Stassis după ce fostul şef, Toni Volpe, şi-a depus mandatul.
 
„Operaţiunile Enel din România urmează să fie conduse de Georgios Stassis, după ce actualul manager Toni Volpe se va retrage din această poziţie pentru a ocupa o funcţie de conducere în afara grupului Enel. Schimbarea va intra în vigoare până la finalul lunii februarie. Stassis face parte din grupul Enel din anul 2007 şi, în calitate de şef al regiunii Europa de Est şi Egipt a Enel Green Power (EGP), conduce în prezent operaţiunile EGP din Grecia, Bulgaria, România, Turcia şi Egipt“, au declarat reprezentanţii Enel România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO