Energie

Şeful Mol Ungaria: Grupul ar putea achiziţiona noi benzinării

Şeful Mol Ungaria: Grupul ar putea achiziţiona noi...

Autor: Catalina Apostoiu

30.11.2016, 00:00 741

Grupul maghiar din sectorul petrolier şi al gazelor Mol ar putea achiziţiona noi benzinării pentru a profita de o reorientare a cerinţelor consumatorilor de la simpla alimentare cu combustibil a maşinilor la shopping şi servicii cum ar fi cele de car-sharing, a anunţat CEO-ul grupului, Zsolt Hernadi, potrivit Portfolio.hu. 

„Suntem mulţumiţi de prezenţa noastră pe piaţa Europei Centrale şi de Sud-Est. Însă dacă vor exista oportunităţi bune, vom continua să achiziţionăm pe viitor.

Suntem deschişi la achiziţii“, a declarat şeful Mol. Hernadi a adăugat că benzinăriile ar putea oferi pe viitor servicii de car-sharing, de ridicare a coletelor şi surse alternative de energie.

Şeful Mol a declarat pentru Reuters în această lună că intenţionează să investească în noi fabrici de produse chimice pentru a reduce dependenţa grupului de producţia de carburanţi pentru autovehicule, urmând să achiziţioneze în acelaşi timp mai multe active upstream şi să comercializeze bunuri şi servicii în benzinăriile sale.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO