Energie

Tranzacţia de preluare a traderului de gaze Covi Construct de către Ligatne Limited, analizată de Consiliul Cncurenţei

Tranzacţia de preluare a traderului de gaze Covi...

Autor: Roxana Rosu, Alina-Elena Vasiliu

22.01.2018, 00:05 1375

Consiliul Concurenţei analizează preluarea traderului local de gaze Covi Construct 2000 din Voluntari de către Ligatne Limited, companie înregistrată în Cipru şi controlată indirect de omul de afaceri ceh Jiri Smejc. Covi Construct este deţinută de acţionarii Forsalos Holdings Limited, Elena Raluca Pătraşcu şi Mircea Săndulescu.

„Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concu­ren­ţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, spun repre­zentanţii Consiliului Concurenţei. Ligatne este deţinută de Serenity Resources Limited, companie care face parte din fondul de investiţii Emma Capital al omului de afaceri ceh Jiri Smejc. Ligatne Limited controlează un grup de societăţi active în domeniul distribuţiei şi furnizării de gaze naturale, precum şi al serviciilor conexe specifice acestui domeniu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO