Energie

ZF Antreprenorii României. Proprietarul Popeci Utilaj Greu din Craiova: Mă gândesc să vând o parte din companie

CONSTANTIN POPECI, acţionarul majoritar al Popeci Utilaj Greu

CONSTANTIN POPECI, acţionarul majoritar al Popeci Utilaj Greu

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.12.2016, 00:05 1038

Constantin Popeci, acţionarul majoritar al producătorului de echi­pamente pentru industria meta­lurgică, energetică sau navală Popeci Utilaj Greu din Craiova, spu­ne că se gândeşte să vândă o par­te din companie într-un interval de 5-10 ani.

„Eu mi-aş dori să vând doar 49% şi să deţin controlul, dar de cele mai multe ori ei vor să cumpere 51%. (...)Dacă un investitor străin va deţine 51% din acţiuni este posibil să crească foarte mult productivitatea muncii. În domeniul nostru nu putem lucra singuri, trebuie să ne asociem cu firme din Uniunea Europeană şi astfel vom putea bate şi firme din China şi din alte ţări”, a declarat antreprenorul în cadrul conferinţei ZF Antreprenorii României, organizată de Ziarul Financiar şi Banca Transilvania la Craiova.

„Caravana antreprenorilor” a reunit anul acesta la discuţii circa 3.000 de antreprenori, manageri, bancheri şi autorităţi locale în oraşele Timişoara, Sibiu, Piteşti, Braşov, Iaşi, Craiova, Alba Iulia, Constanţa, Cluj-Napoca, Oradea, Galaţi şi Baia Mare care au discutat despre problemele cu care se confruntă şi au venit cu soluţii pentru creşterea capitalului autohton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO