Companii

Ergun Ergen a revenit la Anchor în calitate de consultant pentru renovarea mallurilor din Bucureşti

Ergun Ergen a revenit la Anchor în calitate de consultant pentru renovarea mallurilor din Bucureşti

Autor: Cristi Moga

19.01.2012, 00:00 590

Ali Ergun Ergen (desen), managerul de 41 de ani care a dezvoltat şi condus până la începutul acestui an zona comercială Băneasa din nordul Capitalei, a revenit la compania Anchor Grup în calitate de consultant, urmând a avea responsabilităţi în gestionarea procesului de renovare a centrulor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România din portofoliu.

Ergun Ergen a mai lucrat la Anchor în perioada 2000-2005, dar compania va fi condusă în continuare de Murat Kazaz, cel care ocupă poziţia de executive board manager. Reprezentanţii Anchor spun că Ergun Ergen va avea în continuare raporturi de colaborare şi cu reprezentanţii Băneasa, proiect deţinut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. Anchor are în desfăşurare proiecte de renovare şi reorganizare a centrelor comerciale Plaza România şi Bucureşti Mall, acesta fiind principalul motiv pentru care s-a apelat la Ergun Ergen.

La mijlocul lunii februarie în Plaza va fi deschis magazinul Mega Image, în timp ce magazinul Diverta a fost mutat, iar în acel spaţiu va fi amenajată o nouă zonă de entertainment şi jocuri pentru copii. Cele două malluri din portofoliul companiei generează venituri anuale din chirii de circa 30 mil. euro, dar piaţa centrelor comerciale din Bucureşti a devenit mult mai competitivă în ultimii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO