Companii

Este oficial: H&M deschide anul viitor primele magazine în România

Este oficial: H&M deschide anul viitor primele magazine în România
24.06.2010, 11:06 72

Gigantul suedez H&M (Hennes & Mauritz), unul dintre ceimai mari retaileri de îmbrăcăminte la nivel mondial, a anunţat căva deschide în primăvara anului viitor primele magazine în România,după mai mulţi ani de tatonare a pieţei.

"Croaţia şi România vor deveni noi pieţe pentru H&M înprimăvara anului 2011", se arată într-un raport al companieisuedeze, fără a specifica unde vor fi poziţionate noilemagazine.

Vehiculate sunt majoritatea centrelor comerciale mari dinBucureşti, oficialii suedezi fiind extrem de activi în primajumătate a acestui an, când au discutat cu majoritateaproprietarilor de malluri, atât din Bucureşti, cât şi din ţară.

Grupul suedez profită de reducerea nivelului chiriilor practicatde proprietarii de centre comerciale şi ar putea deschide mai multemagazine de mari dimensiuni.

La nivel european, H&M concurează cu spaniolii de la Inditexîn ceea ce priveşte vânzările, dar sunt poziţionaţi pe un palier depreţuri inferior, având articole pentru persoanele cu venituri micişi medii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO