Companii

Euro Insol vinde la licitaţie echipamentele parcului de distracţii Terra Park

Euro Insol vinde la licitaţie echipamentele parcului de...

Autor: Simona Tatu

04.08.2017, 00:05 967

Businessul aparţine lui Răzvan Petrovici.

Echipamentele parcului de distracţii Terra Park din sectorul 6 al Capitalei, o afacere în faliment, care a fost dezvoltată de Răzvan Petrovici, sunt vândute la licitaţie de către firma Euro Insol, lichidatorul judiciar al proiectului. 

Răzvan Petrovici a deţinut în trecut lanţul de supermarketuri Univers’all, care a ieşit de pe piaţă în anul 2006. Reţeaua de supermarketuri număra la momentul închiderii 14 magazine în Bucureşti şi în ţară. 

La vremea aceea, toate spaţiile deţinute de magazinele Univers’all au fost vândute către alte reţele comerciale. Spre exemplu, spaţiul din spatele magazinului Unirea din Capitală, deţinut de Univers’all, a fost cumpărat de Carrefour, unde magazinul funcţionează şi astăzi.  

Parcul de distracţii Terra Park, aflat în sectorul 6 al Bu­cu­reştiului, a­proa­pe de AFI Co­tro­ceni, este ad­mi­nistrat de com­pania World Park, con­­trolată inte­gral de Pe­tro­vici, potrivit in­for­­maţiilor din ra­poar­tele publicate pe site-ul Euro Insol. Proprie­ta­rul tere­nului de 3 hec­tare unde a fost amplasat parcul de distracţii este o companie – Rami Dacia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO