Companii

Eurosport DHS caută 150 de oameni pentru fabrica de biciclete din Deva. Campania de recrutare dă startul creşterii la export

Autor: Laurentiu Cotu

22.02.2017, 00:06 2108
  • România a ajuns anul trecut la o producţie de peste un milion de biciclete, potrivit estimărilor ZF 

  • Fabrica de biciclete din Deva este al patrulea cel mai mare exportator din judeţul Hunedoara, după SEWS, Philips Orăştie şi ArcelorMittal Hunedoara.

 

Producătorul de biciclete Euro­sport DHS din Deva, controlat de investitori chinezi şi ger­mani, are disponibile în pre­zent 151 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea/ montarea pieselor, potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Hunedoara şi Arad. Compania rea­lizează diverse modele de biciclete, atât pen­tru adulţi, cât şi pentru copii, reţeaua de des­facere a produselor DHS în România fi­ind formată din peste 400 de dealeri, con­form site-ului producătorului Eurosport DHS.

Compania Eurosport DHS a avut în 2015 o cifră de afaceri de circa 259,4 mil. lei (58,4 mil. euro), un profit net de peste 9 mil. lei (2 mil. euro) şi un număr mediu de 296 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Oficialii Eurosport DHS nu au răspuns solicitării ZF legate de evoluţia companiei în 2016.

Eurosport DHS produce biciclete pentru companii din Europa, printre care şi Prophete Gmbh (Germania), dar şi sub mărcile DHS, Impulse, Trekking şi Kreativ (gamă de produse care este proiectată, dezvoltată şi promovată atât pe piaţa internă, cât şi la export, în întreaga Europă).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO