Companii

Evie Filissiadi, fost director financiar la Marks & Spencer Grecia, preia conducerea firmei care deţine franciza M&S in România

Evie Filissiadi, fost director financiar la Marks &...

Autor: Roxana Rosu

07.12.2017, 12:19 591

 

Evie Filissiadi a fost numită la conducerea Voici la Mode România, firma care deţine franciza Marks&Spencer România, noul manager urmand sa se ocupe de implementarea strategiei de expansiune a brandului pe piaţa locală.

„ M&S este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de retail internaţională şi sunt convinsă că şi în România va avea o dezvoltare chiar şi mai rapidă în viitorul apropiat. Sunt pregatită să îmi asum misiunea Voici la Mode de a conduce M&S către adevăratul său potenţial în România şi am parte de toată susţinerea partenerilor şi echipei mele de profesionişti dedicaţi”, a declarat Evie Filissiadi, noul General Manager M&S România.

Ea a ocupat anterior poziţia de director financiar al Marks & Spencer Grecia şi Balcani.

Cu o experienţă de peste 10 ani în M&S, a contribuit activ la dezvoltarea business-ului şi creşterea profitabilităţii, coordonând proiecte corporate de anvergură în cadrul companiei.

Acordul dintre M&S şi Voici La Mode Group pentru achiziţionarea francizei pe piaţa din România a intrat în vigoare din luna septembrie, iar Voici La Mode Group a acceptat să preia trei magazine, în Băneasa Shopping City, Plaza Romania şi Bucureşti Mall.

Compania intenţionează să îşi extindă operaţiunile şi să deschidă noi magazine în locaţii premium din ţară.

Marks & Spencer a lucrat în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960.  În prezent, deţine şi conduce 22 magazine în Cipru şi România, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, dar şi lanţul de cafenele – restaurante Café la Mode. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO