Companii

Executivul care conduce producătorul Ursus a fost numit preşedintele Asociaţiei Berarii României

Executivul care conduce producătorul Ursus a fost numit...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.02.2016, 11:50 382

Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries, cel mai mare producător local de bere, a fost ales în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Berarii României, înlocuindu-l pe Lucian Ghinea, executivul care conduce compania Bergenbier.

Anul 2016 aduce un context diferit pentru piaţa berii, în care trendul pozitiv înregistrat anul trecut sper să poată fi susţinut mai departe, a declarat Igor Tikhonov.

El s-a alăturat SABMiller, grupul care deţine Ursus Breweries, în 2001, iar de atunci a ocupat mai multe funcţii manageriale, în departamentele comercial şi de strategie, şi a deţinut  funcţii de conducere în cadrul unor pieţe cum sunt: Rusia, Ucraina şi Slovacia, în ultimii doi ani aflându-se la conducerea operaţiunilor din România.

Asociaţia Berarii României este formată din cei mai mari producători de bere precum Bergenbier, Heineken Romania, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries şi Martens, dar şi Clinica de Bere. Totodată, din Asociaţie fac parte şi reprezentanţi ai producătorilor de materii prime: Soufflet Malt România şi  Asociaţia Producătorilor De Hamei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO