Companii

Ernst&Young cumpără compania de consultanţă în management Parthenon Group

Ernst&Young cumpără compania de consultanţă în...

Autor: Claudia Medrega

24.07.2014, 20:01 359

Firma de audit şi consultanţă EY (Ernst&Young) a semnat un acord cu Parthenon Group, companie aflată în top 10 firme de consultanţă în management din lume, prin care îşi unesc operaţiunile la nivel mondial.

Firma achiziţionată va fi integrată în departamentul EY Transaction Advisory Services şi va opera sub marca Parthenon şi sub autoritatea lui Bill Achtmeyer, preşedinte şi Managing Partner al Parthenon Group, potrivit informaţiilor transmise de EY.

Parthenon Group are 300 de angajaţi specializaţi în consultanţă de management şi are sediul central la Boston. Totodată, firma activează şi pe alte pieţe, având birouri la Londra, Mumbai, Shanghai şi Singapore.

"Prin integrarea Parthenon Group în echipa noastră de consultanţă în management, EY îşi întăreşte oferta referitoare la aceste servicii”, afirmă Mark Weinberger, preşedinte şi CEO EY Global.

Parthenon va continua să consilieze clienţii în privinţa oportunităţilor de investiţie a capitalurilor, va evalua viabilitatea obiectivelor strategice din punctul de vedere al oportunităţilor de creştere şi gestionare a portofoliului. De asemenea, Parthenon va completa oferta de servicii EY, în diferite segmente ale organizaţiei, şi va juca un rol-cheie în furnizarea de servicii de calitate către clienţii din diverse sectoare şi zone geografice în care EY este prezent.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO