EY World Entrepreneur of the Year 2017. William Lauder, preşedintele Estée Lauder Companies Inc.: Avem două condiţii pentru rudele care vor să se implice în afacere: să fie bine şcolite şi să lucreze cel puţin 3-5 ani în altă parte

12 iun 2017 Autor: Adelina Mihai

Sistemul de valori, consistenţa, menţinerea aceluiaşi proprietar şi a stilului de leadership pentru mai multe decenii sunt principalii factori care au contribuit la consolidarea şi creşterea afacerii de familie din industria cosmeticelor de lux Estée Lauder. „În prezent, există 4 sau 5 membri ai familiei Lauder care sunt implicaţi în activitatea companiei. Punctele forte ale acestei afaceri de familie sunt reprezentate de sistemul de valori, consistenţa, menţinerea aceluiaşi acţionariat şi leadership timp de 70 de ani şi grija faţă de angajaţi“, a spus William Lauder, preşedintele executiv al The Estée Lauder Companies Inc., prezent la evenimentul EY World Entrepreneur of the Year, organizat de firma de audit şi consultanţă fiscală EY la Monte Carlo (Monaco). Lauder a primit în cadrul evenimentului un premiu special pentru afacerea de familie pe care o conduce din partea EY Global Family Business Center of Excellence.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.06.2017

 
Cuvinte cheie:
afaceri
, implicare
, conditii
, presedinte
, rude
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide