Companii

Fabrica de brânzeturi de la Ţaga şi-a reluat producţia

Fabrica de brânzeturi de la Ţaga şi-a reluat producţia

Autor: Laurentiu Cotu

26.11.2014, 16:29 497

Fabrica de brânză din comuna Ţaga, judeţul Cluj, deţinută de compania FrieslandCampina România şi aflată în conservare din iunie 2013, şi-a reluat astăzi activitatea, dar producţia va fi realizată de Fabrica de Brânzeturi Transilvania în urma unui acord cu proprietarul unităţii. 

Acest acord prevede producţia Brânzei de Năsal, sub brandul Napolact, dar şi a altor tipuri de brânzeturi, sub brandurile proprii ale AgroTransilvania Cluster, care în parteneriat cu Cooperativa Agricolă Someş Arieş, a înfiinţat Fabrica de Brânzeturi Transilvania. Fabrica de brânză şi grota de la Ţaga, precum şi brandul Năsal, rămân în proprietatea FrieslandCampina România, conform unui comunicat de presă al FrieslandCampina România.

’’Suntem mulţumiţi că am reuşit prin această soluţie de business să repunem în funcţiune fabrica de la Ţaga, o unitate unicat în România. Răspundem, astfel, cererilor consumatorilor noştri, precum şi ale membrilor comunităţii locale, care şi-au dorit să consume, mai departe, Brânza de Năsal”, a declarat Cornel Cărămizaru, director de vânzări FrieslandCampina România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO