Companii

Fabrica de componente auto MMM Autoparts din Turda generează 60% din vânzările grupului spaniol MMM

Fabrica de componente auto MMM Autoparts din Turda...

Autor: Laurentiu Cotu

28.10.2016, 00:05 2493

Producătorul de tuburi pentru industria auto MMM Autoparts, subsidiara locală a grupului spaniol MMM cu fabrici în Spania, România şi Rusia, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 96 mil. lei (21,6 mil. euro), adică 62% din afacerile totale ale grupului, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor trimise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor. Anul trecut, grupul MMM a avut afaceri totale de 35 mil. euro şi 621 de angajaţi, însă spaniolii intenţionează să ajungă în următorii patru ani la o cifră de afaceri cumulată de 93 mil. euro şi un total de 926 de angajaţi.

„În urmă cu zece ani, MMM a făcut pasul spre o investiţie în România, ridicând pe un teren de la ieşirea din Turda spre Câmpia Turzii un centru de producţie cu două hale, pe o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, urmărind să se extindă. Dezvoltarea MMM Group a fost agresivă, cu creşteri de activitate de 40% în ultimii doi ani, şi preconizăm că activitatea grupului se va multiplica cu 4 din 2013 până în 2020“, a declarat Jordi Priu, CEO al MMM Group.

MMM este un grup de companii specializat în proiectarea, dezvoltarea şi fabricarea de sisteme de tubulatură pentru industria auto, cu clienţi precum Audi, Avtovaz, Citroen, Dacia, Nisan, Peugeot, Renault, Toyota şi Volkswagen, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO