Companii

Fabrica de medicamente Infomed Fluids merge spre 30 mil. euro

Fabrica de medicamente Infomed Fluids merge spre 30 mil....

Autor: Georgiana Mihalache

29.05.2017, 00:07 1434

„Am crescut procentul alocat exportului.“

Compania Infomed Fluids, înfiinţată în 2004, spe­cializată în fabricarea preparatelor farma­ceu­tice, a înregistrat afaceri de 24 mil.euro în 2016, iar planurile pentru anul acesta vizea­ză creşterea afacerii cu 25%, până la 30 mil. euro, potrivit lui Pierantonio Betti­nelli, managing director al companiei.

„Bugetul alocat acestui an pen­tru in­vestiţii este de 3 milioane de euro. Pri­o­ritatea investiţiilor o au noi teh­nologii, au­to­matizare, noi sisteme informatice şi cerce­ta­re“, a spus pentru ZF Pieranto­nio Bettinelli.

În prezent, Infomed Fluids are 450 de angajaţi, însă numărul angajaţilor ne­cali­ficaţi va scădea, spun reprezentanţii com­pa­niei, în contextul în care unul dintre obstacolele cu care se confruntă îl reprezintă lipsa pregătirii din domeniu.  În acest sens, Infomed Fluids a iniţiat programe de formare în laboratoarele proprii din ţară şi din afara ţării pentru tinerii care vor să lucreze în industria farma.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO