Companii

Fabrica de medicamente Polisano „şi-a încărcat“ capitalul cu 52 mil. lei

Remus Borza

Remus Borza

Autor: Corina Mirea

10.11.2015, 00:06 1734
Polisano Pharmaceuticals SRL, fabrica de medicamente din Sibiu a grupului Polisano, controlat de familia Vonica, a primit o infuzie de capital de 51,6 milioane de lei, potrivit unor date apărute recent în Monitorul Oficial. Banii sunt, de fapt, un împrumut al Loredanei Vonica Gligor, moşteni­toarea businessului Polisano, care şi-a transferat creditul în contul capitalului social al fabricii.
 
Majorarea capitalului este o „mişcare“ ce ar trebui să îi ofere fabricii Polisano din Sibiu o imagine mai bună în faţa bancherilor atât pentru investiţii curente, cât şi pentru investiţii viitoare, susţine Remus Borza, preşedintele grupului creat de medicul Ilie Vonica. 
 
Cu afaceri anuale de 400 de milioane de euro, Polisano a început un proces de rebranding în urmă cu un an. Acesta a presupus trecerea tuturor companiilor din grup, care activează pe piaţa de distribuţie, de retail, de servicii medicale şi de producţie de medicamente sub numele Polisano. În plus, grupul a investit şi 67 mil. euro într-o fabrică de medi­camente din Sibiu care, practic, cuprinde cinci zone de producţie de me­dicamente şi care trebuie să fie gata până la finalul anului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO