Companii

Fabrica Polisano Pharmaceuticals din Sibiu a atras patru noi acţionari în urma majorării de capital: Grampet (Gruia Stoica) a intrat în acţionariat cu un pachet de 15,5%

Fabrica Polisano Pharmaceuticals din Sibiu a atras patru...

Autor: Mirabela Tiron

18.01.2017, 14:01 1625

Grupul feroviar Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a intrat în acţionariatul fabricii de medicamente Polisano Pharmaceuticals (familia Vonica) din Sibiu cu un pachet de 15,5%, în urma aducerii unui aport în numerar de 13,4 milioane de lei în operaţiunea de majorare de capital, arată datele din Monitorul Oficial.

Polisano Pharmaceuticals, cu afaceri de 4 milioane de lei în 2015, şi-a schimbat forma juridică din societate cu răspundere limitată în societate pe acţiuni şi şi-a majorat capitalul social cu 26,8 milioane de lei, prin emiterea a 2,68 milioane de acţiuni, ca urmare a cooptări în societate a patru noi acţionari.

În acţionariatul companiei au mai intrat Remus Borza, cu un pachet de circa 6,97% şi partenerii lui la compania Euro Insol, Nicoleta Munteanu cu 6,97% şi Lazăr Munteanu cu 1,55%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO