Companii

Fabryo a deschis un magazin în franciză în Bucureşti. Urmează alte şase până la sfârşitul lunii mai

Fabryo a deschis un magazin în franciză în Bucureşti....

Autor: Gabriel Razi

14.05.2012, 13:59 865

Producătorul de lacuri si vopsele Fabryo, deţinut de fondul suedez de investiţii Oresa Ventures, a deschis în Bucureşti un magazin de vopsele şi alte materiale de construcţii. Unitatea de retail a fost deschisă în franciză şi face parte dintr-un lanţ ce poartă numele "renovis".

"Acestea este al 5-lea magazin renovis pe care îl deschidem în Bucureşti şi al 12-lea din reţeaua pe care o dezvoltăm la nivel naţional", a precizat Dragoş Militaru, chief marketing officer, Fabryo Corporation.

Până la sfârşitul lunii mai Fabryo intenţionează să mai deschidă alte trei noi magazine renovis în Capitală şi încă trei în ţară în oraşele Suceava, Cluj şi Ploieşti.

Anul trecut producătorul de lacuri şi vopsele a deschis alte opt magazine de acest tip. Reţeaua de retail a Fabryo funcţionează în regim de magazine de proximitate, orferind produse pentru renovări, redecorare şi reamenajare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO