Companii

Familia Costea pune pe masă 3,3 mil. euro pentru extinderea Secom

Familia Costea pune pe masă 3,3 mil. euro pentru...

Autor: Georgiana Mihalache

18.07.2018, 00:07 1369

Familia Costea, care controlează distribuitorul de suplimente alimentare Secom, înfiinţat în urmă cu 27 de ani, are în plan investiţii de 3,3 milioane de euro pentru anul acesta în deschideri de magazine noi şi în creşterea portofoliului de produse.

„Anul acesta ne-am propus o creştere cu peste 45% a investiţiilor până la circa 3,3 milioane de euro, alocaţi în lansarea de noi magazine proprii, continuarea activităţilor de promovare în media şi în farmaciile partenere, dar şi lărgirea portofoliului cu produse din categoria de suplimente alimentare, din segmentul de produse de frumuseţe, dar şi din anumite categorii din aria health & wellness“, a spus pentru ZF Lucia Costea, managing partner al Secom.

Antreprenorii care controlează Secom au pariat pe extindere în cele mai mari oraşe ale ţării, iar pentru anul acesta şi-au propus să deschidă patru magazine.

Obiectivul pentru anul acesta este să ajungă la 27 de milioane de euro cifră de afaceri, în funcţie de evoluţia pieţei de suplimente alimentare. Anul trecut, Secom a ajuns la 20 mil. euro afaceri, în creştere cu 22% faţă de 2016.

Piaţa românească de suplimente alimentare şi vitamine este estimată la 1,4 mld. lei în 2017, în creştere cu 7% faţă de 2016, arată datele oferite de compania de cercetare de piaţă Euromonitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO