Antreprenori locali

Familia Costea vrea să pună 50 de magazine Secom pe harta farma

18 feb 2016 Autor: Corina Mirea

Antreprenorii Lucia şi Andrei Costea, care au construit un business de 12 mil. euro şi 120 de angajaţi din importul şi distribuţia de suplimente alimentare naturale, vor să deschidă anul acesta două-trei magazine noi sub brandul Secom şi să încheie anul cu o reţea de retail formată din zece magazine.

Pariul soţilor Costea pe propria reţea de magazine a fost făcut în 2013, iar pe termen lung cei doi vor să ajungă la o reţea de 50 de unităţi în toată ţara.

„Am ales oraşele din provincie în funcţie de populaţie, de centrele universitare din zonă, dar şi de modul în care a evoluat portofoliul nostru acolo. Anul acesta vizăm vestul pentru noile magazine“, a spus pentru ZF Lucia Costea, managing partner al Secom.

Anul trecut, Secom, companie specializată în importul, distribuţia şi comercializarea de produse natu­ra­le pentru sănătate şi frumuseţe, a ajuns la afaceri de peste 12 milioane de euro, iar pentru anul în curs familia Costea estimează un nivel al afacerilor de 15,5 milioane de euro.

Produsele din portofoliul Secom, aduse exclusiv din SUA de la zece branduri, se regă­sesc în peste 7.000 de punc­te de vânzare în ţară atât în reţeaua proprie de ma­gazine, cât şi în farmacii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, secom
, familia costea
, farma
, magazine
, distribuire
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide