Companii

Familia Cristea din Dej va investi 20 de milioane de euro pentru extinderea Parcului Industrial Arc

Familia Cristea din Dej va investi 20 de milioane de euro...

Autor: Simona Tatu

16.11.2017, 00:07 1487

Parcul industrial Arc, fondat în 2005 de către antreprenoarea Adri­ana Cristea, are planuri de investiţii de 20 de milioane de euro în perioada 2017-2020 pentru realizarea unui incubator de afaceri şi produc­ţie, de clă­diri adminis­tra­ti­ve, can­ti­nă, lo­cuinţe de ser­viciu şi ame­na­jarea de spaţii verzi. Parcul industrial Arc, cu o su­pra­faţă totală de 40 de hec­ta­re, este primul parc in­dustrial privat din judeţul Cluj şi al doliea ca mărime din judeţ, după parcul industrial Tetarom.

„Avem un plan de investiţii de 20 de milioane de euro pentru reali­zarea unui incubator de afaceri şi pro­duc­ţie, de clădiri administrative, cantină, lo­cu­­­inţe de serviciu şi ame­na­jarea de spa­ţii verzi. Investiţia va fi făcută din resurse proprii, dar vor exista şi fon­duri atrase“, a spus Georgiana Pri­cop, director de dez­voltare al par­cu­lui industrial Arc. 

În cadrul parcului industrial se află 19 companii rezidente, care ocu­pă circa 40% din suprafaţa totală dis­po­nibilă. Acestea au realizat in­ves­tiţii de 40 mil. euro şi au creat 1.800 de noi lo­curi de muncă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO