Companii

Familia Ţiriac vrea să se transforme în dinastie: şi-a făcut simbol heraldic cu leu, albină, stea şi turn. Vezi aici cum arată

Familia Ţiriac vrea să se transforme în dinastie: şi-a făcut simbol heraldic cu leu, albină, stea şi turn

Familia Ţiriac vrea să se transforme în dinastie: şi-a făcut simbol heraldic cu leu, albină, stea şi turn

Autor: Bogdan Alecu

22.07.2011, 00:06 24011

Ţiriac Holdings, grupul de firme controlate de miliardarul IonŢiriac, cu afaceri de aproape 1 mld. euro, a demarat o nouăcampanie de rebranding, care are în centru un simbol heraldic(foto, amplasat la intrarea într-un showroom Ţiriac Auto).

Este pentru prima dată când un om de afaceri îşi face un semnheraldic, care în general reprezintă dinastii sau anumite ţări sauteritorii.

"Povestea blazonului este businessul creat prin muncă şiintegritate în jurul numelui Ţiriac, tradiţie care continuă peaceeaşi direcţie prin viziune şi stabilitate", a declarat CristinaMunteanu, directorul de comunicare al Ţiriac Holdings.

Noua emblemă, alcătuită din patru simboluri heraldice, leul,albina încadrată de două romburi, steaua şi turnul, a fost atestatăde Comisia Naţională pentru Heraldică.

Leul simbolizează integritatea şi puterea, albina muncaorganizată şi disciplina, steaua este viziunea asupra drumului deurmat, iar turnul reprezintă stabilitatea, dar şi dorinţa deînălţare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO