Antreprenori locali

FAN Courier: A fost cel mai aglomerat început de an

3 feb 2016 Autor: Mădălina Panaete

Adrian Mihai, unul dintre fondatorii companiei de curierat FAN Courier, spune că începutul de an a fost unul efervescent pentru industria de curierat, volumele fiind mai mari faţă de ce erau obişnuiţi curierii în luna ianuarie.

„De obicei, pentru noi lunile ianuarie şi fe­bruarie erau perioade în care ne reveneam după nebunia din decembrie (...). Nu a mai fost niciun început de an atât de aglo­merat pentru livrări. În ianuarie programam con­cedii sau recuperări. Anul asta, a trebuit să schim­băm concediile şi să le programăm pentru altă pe­rioadă“, a declarat Adrian Mihai, care con­duce un business de circa 400 mil. lei anul trecut (circa 88,7 milioane de euro), în creştere cu 20% faţă de anul precedent.

 Afacerea pusă pe picioare de trei antreprenori în urmă cu 17 ani ar putea încheia şi anul acesta pe creştere, Adrian Mihai estimând anterior pentru 2016 un avans de 10-15%. Cu această creştere, compania deţinută de Adrian Mihai, Neculai Mihai şi Felix Pătrăşcanu  s-ar putea apropia de 100 de milioane de euro, fiind primul jucător din industrie care ar putea atinge acest rezultat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.02.2016

 
Cuvinte cheie:
FAN Courier
, antreprenori locali
, transport
, auto
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide