Companii

Felix Pătrăşcanu, coproprietar al companiei FAN Curier: S-ar putea să apară un Uber în curieratul pe marfă şi să-mi distrugă afacerea

Felix Pătrăşcanu, coproprietar al companiei FAN...

Autor: Dan Straut, Mediafax

18.11.2017, 09:55 575

Omul de afaceri Felix Pătrăşcanu, coproprietar al companiei FAN Curier, a declarat marţi că deşi se confruntă cu provocări la nivel tehnic în domeniul său de activitate, cum ar fi o concurenţă ca Uber în taximetrie, este nevoit să-şi cheltuiasă resursele pentru a se conforma noului pachet fiscal.

„În lumea asta se întâmplă atâtea lucruri faţă de care noi rămânem în urmă din cauză că, în loc să facem faţă provocărilor din business, ne ocupăm timpul cu prevederile fiscale. S-ar putea să apară un Uber pe curieratul de marfă, şi atunci tot business-ul meu se va prăbuşi dacă nu voi face faţă acestei concurenţe. Dar suntem nevoiţi, ca oameni de afaceri, să ne ocupăm timpul cu conformarea, în loc să ne concentrăm pe provocările din business”, a spus Felix Pătrăşcanu la o conferinţă pe teme de fiscalitate organizată de cursdeguvernare.ro.

Felix Pătrăşcanu, ca şi toţi ceilalţi participanţi la conferinţă, solicită Guvernului să renunţe la modificările fiscale decise recent şi „să nu se mai ducă nicio modificare Codului Fiscal până când ANAF nu va fi complet informatizată”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO