Companii

Felix Pătrăşcanu, Fan Courier: “România încă oferă posibilitatea de a putea face business”

Felix Pătrăşcanu, Fan Courier: “România încă...

Autor: Simona Tatu

10.08.2017, 18:13 607

România este o ţară care încă oferă posibilitatea antreprenorilor să înceapă şi să dezvolte un business, este de părere Felix Pătrăşcanu, membru fondator şi managing partner FAN Courier.

“România încă oferă posibilitatea de a putea face business. În cazul meu, spre exemplu, de multe ori m-am întrebat cum ar fi arătat businessul dacă aş fi fost în Franţa, Germania sau Italia şi cred că aş fi fost subcontractor”, a spus Felix Pătrăşcanu,

Pe de altă parte, el crede că plecarea la muncă în străinătate este o experienţă benefică şi că românii de peste hotare se întorc cu o altfel de mentalitate şi cu un bagaj civic valoros.

“Românii care lucrează în străinătate se întorc cu o mentalitate schimbată. Spre exemplu, într-un cazul acelui proprietar din fabrica de textile din Prahova care şi-a jignit salariaţii, cred că dacă acei angajaţi ar fi lucrat înainte în străinătate nu ar fi acceptat o asemenea atitudine. Oamenii care se întorc din străinătate nu cred că mai acceptă acest gen de discurs”, a mai explicat Pătrăşcanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO