Companii

Fermierul Muscă din Arad face 40 mil. euro cu ambiţia de a nu intra în supermarket

Dimitrie Muscă, proprietarul CAI Curtici

Dimitrie Muscă, proprietarul CAI Curtici

Autor: Roana Rotaru

15.12.2017, 00:07 18321

Familia Muscă din judeţul Arad, un business integrat în producţia de carne şi preparate din carne, lactate şi panificaţie, mizează pe vânzări de peste 40 mil. euro în 2017, la nivelul grupului de firme.

„Anul 2017 a fost un an în care ne-a mers bine şi în care am reuşit să facem investiţii. Trecem de afaceri de 40 mil. euro la nivelul grupului. 40 de milioane de euro facem numai prin CAI Curtici, CAI Olari şi Porkprod Iratoş. În 2017 am putut să facem investiţii de peste 2 mil. euro numai din bani proprii, fără servicii bancare“, a declarat pentru ZF Dimitrie Muscă proprietarul CAI Curtici.

Producătorului agricol din Curtici cultivă cereale pe circa 7.500 de hectare în judeţul Arad şi deţine, împreună cu fiul său, peste 40.000 de porci şi 2.200 de bovine.

„Am fost solicitat tot timpul să intru în supermar­keturi şi nu am vrut. Am refuzat şi mă bucur că am făcut-o. Avem 37 de magazine proprii, prin care vindem tot ceea ce producem“, a spus Dimitrie Muscă.

Printre competitorii lui Muscă se enumeră grupurile de firme cu activităţi  integrate în agricultură Sergiana, Luca şi alţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO