Companii

Fiecare angajat al Tetra Pak a adus companiei un profit de 110.000 lei

Fiecare angajat al Tetra Pak a adus companiei un profit...

Autor: Mădălina Panaete

01.06.2015, 00:05 309
Tetra Pak, companie specializată în producţia de ambalaje destinate produselor alimentare lichide, a terminat anul trecut cu afaceri în stagnare (plus 0,7%), la circa 118 mil. lei în România, „staţionarea“ businessului venind după un plus de 33% în 2013 faţă de 2012, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Registrul Comerţului.
 
Pe de altă parte, Tetra Pak a avut un profit în creştere cu peste 63%, până la 4,7 milioane de lei.
 
Astfel, fiecare din cei 41 de angajaţi ai Tetra Pak în România a adus companiei un profit de peste 110.000 de lei, potrivit calculelor ZF. În acelaşi timp, marja profitului net s-a situat la 4%.
 
Grupul suedez Tetra Pak, lider mondial în soluţii de procesare şi ambalare a produselor alimentare, nu are o fabrică în România, cea mai mare parte din ambalajele destinate producătorilor locali cu care Tetra Pak colaborează venind din unitatea de la Gornji Milanovac din Serbia. Pe lângă ambalaje, Tetra Pak mai furnizează şi echipamente de procesare, distribuţie, dar şi maşini de ambalat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO