Companii

Fiecare metru pătrat de mall i-a adus lui Dascălu încasări de 1.000 lei pe an

Fiecare metru pătrat de mall i-a adus lui Dascălu...

Autor: Andreea Neferu

18.08.2015, 00:07 4253
Omul de afaceri Iulian Dascălu a obţinut anul trecut venituri de circa 250 de milioane de lei din exploatarea celor cinci proiecte comerciale pe care le deţine în ţară, care au o suprafaţă de peste 250.000 de metri pătraţi, potrivit calcu­lelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor şi a celor transmise de grupul Iulius.

Astfel, fiecare metru pătrat din proiectele comerciale a adus grupului Iulius încasări din chirii de circa 1.000 de lei în 2014.

Centrele comerciale Iulius Mall din Timişoara şi Cluj-Napoca au fost anul trecut cele mai performante malluri din cadrul companiei contro­late de Iulian Das­că­lu, în condiţiile în care şi-au majorat anul trecut atât încasările din chirii (cifra de afaceri), cât şi profitul net. Astfel, dacă mallul din Timişoara a ajuns la un rulaj de peste 84 de milioane de lei în 2014, un plus de aproape 4%, în schimb profitul a crescut de aproape trei ori, la peste 22 de milioane de lei.

Cu aceste rezultate, centrul comercial din oraşul bănă­ţean a întrecut malluri precum Sun Plaza, Promenada Mall sau Bucureşti Mall din Capitală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO